Web Analytics Made Easy - Statcounter

غریب فاضل‌نیا در مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن گرامیداشت مقام استاد و معلم، از تلاش‌های اعضای هیئت علمی و اساتید این دانشگاه که هم در دوره غیرحضوری بودن دانشگاه تلاش‌های زیادی برای برگزاری کلاس‌ها داشتند و هم با آغاز فعالیت‌های حضوری اهتمام ویژه‌ای در ارائه خدمات علمی داشتند، تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: با تکیه به ظرفیت‌های موجود و در جهت توسعه خدمات‌دهی این دانشگاه به دانشگاهیان و عموم مردم، مجموعه‌ای متنوع از فعالیت‌ها را از جمله تنظیم برنامه راهبردی ۱۰ ساله دانشگاه، تأسیس بنیاد حامیان، تکمیل و آماده‌سازی ساختمان دانشکده علوم پایه، ادامه عملیات عمرانی کارگاه‌های مختلف در پردیس، خرید و استقرار تجهیزات مختلف خوابگاهی و رفاهی دانشجویان، راه‌اندازی مراکز مختلف علمی و دانش‌بنیان از جمله مرکز نوآوری دانشگاه سلمان فارسی کازرون را دنبال کرده‌ایم که برخی به سرانجام رسیده‌اند و برخی دیگر نیز در شرف تحقق هستند.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به لزوم نقش‌آفرینی دانشگاهیان و به ویژه اساتید دانشگاه‌ها در حوزه حرکت به سمت دانشگاه تمدن‌ساز، ضمن برشمردن برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های دانشگاه جامعه‌پرداز و تمدن‌ساز از جمله اشتغال آفرینی، کیفیت‌گرایی، عقلایت و خردگرایی، آراستن به اخلاق، دغدغه‌مندی نسبت به مسائل جامعه و آینده‌نگر با تاکید بر لزوم توجه به وظایف دانشگاهیان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و جهاد تبیین، گفت: باید با استفاده از همه ظرفیت‌ها در جهت دستیابی به اهداف این آرمان‌ها تلاش کنیم.

او گفت: حفظ استقلال دانشگاه‌ها و دوری از اعمال گرایش‌های سیاسی در فعالیت‌های دانشگاهی در کنار نظم و انضباط سازمانی مطابق با مقررات و آیین‌نامه‌های جاری می‌تواند تسهیل‌کننده این فرایند و بسترساز تقویت نشاط علمی باشد.

فاضل‌نیا با تبریک مجدد ارتقای مرتبه علمی ۳ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مرتبه دانشیاری، به انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری و نقش دانشگاه‌هیان در تحقق آن اشاره کرد.

او، با مروری بر سیاست‌گذاری‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص تقویت فعالیت‌های فناورانه و توجه به کیفیت‌گرایی در خدمات دانشگاه‌ها گفت: خلاقیت و نوآوری، از جمله شاخص‌های دانشگاه‌های پیشرو، جامعه‌پرداز و تمدن‌ساز است.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون گفت: برای شکوفایی خلاقیت‌ها و کمک به نوآوری‌ها، علاوه بر راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی در این دانشگاه، به دنبال تقویت ارتباط عملیاتی دانشگاه به حوزه صنعت و همچنین راه‌اندازی مرکز رشد واحد‌های فناور هستیم.

او گفت: از اعضای هیئت علمی توانمند و دانشجویان مستعد دانشگاه سلمان فارسی انتظار داریم با گسترش فعالیت در این ظرفیت‌ها، هم به رسالت دانشگاه در برابر جامعه و انتظارات عمومی که مردم، به ویژه اهالی شریف شهرستان کازرون از این دانشگاه دارند جامه عمل بپوشانند و هم در جهت ایجاد فرصت‌های شغلی و کمک به تولید و حل مشکل اشتغال در جامعه گام بردارند.

در این نشست همچنین بهروز خسروپور معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با تقدیر از تلاش‌های اعضاء هیئت علمی و اساتید این دانشگاه، گفت: دوره غیرحضوری بودن فعالیت‌های دانشگاه‌ها محلی برای سنجش توانمندی‌ها و فرصتی برای توسعه زیرساخت‌ها بود.

او گفت: اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اهتمام ویژه و تعهد بالایی که داشتند، نه تنها مانع از تعطیلی آموزش نشدند بلکه فعالیت‌های پژوهشی را نیز با سطح کیفی مطلوبی دنبال کردند.

خسروپور گفت: از سوی دیگر در این دوره و با حمایت‌های صورت گرفته از سوی ریاست دانشگاه، زیرساخت‌های مختلف مورد نیاز به ویژه در حوزه ارتباط‌های مجازی تقویت شد و در حال حاضر علاوه بر آنکه یک سرور را در مالکیت دانشگاه داریم، از خدمات ۲ سرور پشتیبان نیز استفاده می‌کنیم.

در این نشست از بهروز خسروپور، محمدرضا پورکریمی و پریسا عبدالرضاپور که اخیراً موفق به ارتقای مرتبه علمی خود به دانشیاری شده‌اند، تقدیر به عمل آمد.

این برنامه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و از سوی کانون موسیقی و کانون رسانه این دانشگاه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه سلمان فارسی تقدیر از اساتید دانشگاه سلمان فارسی کازرون اعضای هیئت علمی دانشگاه ها فعالیت ها تمدن ساز او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب

فرماندنه نیروی دریایی ارتش از آمادگی برای مشارکت در تمام‌ رزمایش‌های مرکب در اقیانوس‌های آرام و اطلس خبر داد و گفت: نیروی دریایی ارتش ‌هیئت‌ علمی ـ پژوهشی را برای تحقیقات علمی بیشتر به قطب جنوب اعزام می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امیر دریادار شهرام ایرانی‌ فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین بازدید دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش از دستاوردهای این نیرو در بندر امام خمینی (ره) ماهشهر در قالب بیست و ششمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن اشاره به نقش نیروی دریایی ارتش در تأمین امنیت دریایی و اقتصادی کشور در دوران 8سال دفاع مقدس اظهار داشت: به سبب بروز شرایط جنگی در کشور، مدیریت زنجیره‌ اقتصادی از طریق بنادر و سواحل جنوبی صورت می‌گرفت که در همین راستا نیروی دریایی ارتش، به منظور مراقبت و حراست از امنیت اقتصادی و نظامی خلیج فارس، به اسکورت و هدایت کشتی‌های باری، نفت‌کش و مسافری، به عنوان مأموریت ذاتی خود مبادرت می‌ورزید.

وی افزود: از آنجا که نیروی دریایی رژیم بعث عراق، توسط نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و همراهی نیروی هوایی و هوانیروز، در کوتاه‌ترین زمان ممکن از عرصه‌ معادلات جنگی خلیج فارس حذف شد، بازدارندگی کشور در طی سال‌های متمادی دفاع مقدس در سطح دریا و خلیج فارس به بالاترین حد خود رسید و تا به امروز نیز این حد از توان رزمی و نمایش قدرت ادامه دارد.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به دلایل حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در دوره‌ هیئت جنگ شهید صیاد شیرازی، تصریح کرد: در راستای تداوم بخشیدن به آموزش‌های ارائه‌شده در کلاس‌های دانشگاه‌های افسری و نیز تعمیق آموخته‌ها و مشاهده‌ عینی و بلاواسطه‌ رزمایش‌ها و صحنه‌های نبرد، کلاس‌های هیئت معارف جنگ با حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در استان خوزستان برگزار شده‌است.

وی ادامه داد: نمایش و تمرین انسجام و تعامل میان نیروهای مسلح، به ویژه میان هر چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرهنگ‌سازی و ترویج جلوه‌های ایثار و تلاش و نمایش تأثیر نیروی دریای ارتش در عرصه بین‌المللی، حوزه‌ روابط بین‌الملل، اقتصاد و سیاست جهانی، از اهداف مدنظر در برپایی چنین دورهای بوده‌ است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به دو نعمت ولایت و جوانان، تأکید کرد: برخورداری از وجود با برکت ولایت فقیه و بهره‌مندی از جوانان کوشا، پویا و مبتکر که با استفاده از آخرین دانش‌ها و حرکت در لبه‌ی فناوری‌های جهانی و به‌روز، در حال خلق حماسه‌های متعددی در سطح نیروهای چهارگانه ارتش هستند، دو نعمت الهی هستند که آمادگی کشور برای مقابله با هرگونه تهدیدی را تضمین کرده و از منافع ملی کشور در تمامی کانون‌های راهبردی پاسداری می‌کنند.

وی افزود: ارتش در تمامی نقاط و کانون‌های راهبردی و اثربخش خود، با تمرکز بر حداکثر بازدارندگی، آماده‌ حضور و مشارکت در تمامی رزمایش‌های مرکب در اقیانوس‌های آرام و اطلس بوده و در همین راستا، قرار است تا نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هیئتی علمی- پژوهشی را برای تحقیقات علمی بیشتر، با آمادگی صددرصدی به قطب جنوب اعزام کند.

امیر دریادار ایرانی در پایان در خصوص چگونگی مقابله با تهدیدات بیگانگان، خاطرنشان کرد: طبعاً پاسخ تمامی نیروهای چهارگانه‌ ارتش، عدم پذیرش هرگونه تهدیدی علیه تمامیت ارضی و منافع ملی و کانون‌های راهبردی کشور است؛ به همین دلیل نیروی دریایی ارتش به عنوان دست بلند نظام اسلامی در عمق دریاها و کرانه‌‌های دوردست، با تمام توان، از منافع کشور محافظت و پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • حرکت خودرویی هواداران فلسطین در حمایت از دانشگاهیان معترض شیکاگو
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ