Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور از احداث مدارس فارسی‌زبان در خارج از مرزهای کشور خبر داد و گفت: این مدارس برای ایرانیان مقیم کشورهای خارجی به منظور ارائه آموزش‌های متناسب با فرهنگ ایرانی تأسیس می‌شوند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا حافظی در همایش علمی تجلیل از نخبگان و رتبه‌های تک رقمی کنکور سراسری 96 که در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های جامعه خیرین مدرسه ساز در بیش از دو دهه گذشته، تاکید کرد: فعالیت این جامعه در 21 سال گذشته افتخارات بزرگی را برای کشور به دست آورده است؛ این در حالیست که خیرین مدرسه ساز با تعداد محدودی عضو، کار خود را آغاز کرد؛ اما امروز خوشبختانه 650 هزار نفر در داخل کشور و هزار نفر در سراسر جهان به این موج در حال گسترش پیوسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه برنامه آتی جامعه خیرین مدرسه ساز را احداث مدارس در خارج از مرزهای کشور عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه تعداد قابل توجهی از فرزاندان ایران در دیگر کشورها در مدارسی که گاه آموزه‌هایی غیرواقعی در مورد ایران به آن‌ها القاء می‌کنند، در حال تحصیل هستند و در این شرایط به تدریج ریشه‌های خود را به فراموشی می‌سپارند، به همین دلیل خیرین مدرسه ساز در تلاش هستند با احداث مدارس ایرانی، محیطی برای تدریس فرزندانمان در خارج از کشور فراهم کنند.

حافظی خاطرنشان کرد: با همین هدف نمایندگان خیرین مدرسه ساز سفری به کشور کانادا و در ادامه آلمان خواهند داشت تا موضوع احداث واحدهای آموزشی را در شهرهای این دو کشور پیگیری کنند.

در ادامه کاظم قلم چی، خیر و مدرسه ساز تاکید کرد: یکی از مهمترین دلایل موفقیت نخبگان و برگزیدگان کنکور به جز هوش آن‌ها، حمایت بی دریغ خانواده‌ها است، یعنی ایجاد محیطی غنی که رشد و بالندگی این دانش‌آموزان را فراهم کرده است.

وی موفقیت رتبه‌های برتر در کنکور را دستاورد پیوستگی توصیف کرد و افزود: همین استمرار در کانون باعث شده به عنوان مثال در رشته تجربی 45 رتبه زیر 10 در گروه‌های مختلف توسط دانش‌آموزان کسب شود، ضمن این‌که در رشته ریاضی هم این تعداد به 39 نفر می‌رسد.

مهاجرت معکوس نخبگان به کشور

این خیر مدرسه‌ساز همچنین از معکوس شدن مهاجرت مغزها در سال‌های اخیر خبر داد و گفت: در کنار نخبه‌هایی که از ایران مهاجرت می‌کنند، دانش‌آموختگانی هستند که به کشور باز می‌گردند و به تحصیل و اشتغال و تدریس در ایران مشغول می‌شوند.

وی افزود: با توسعه استارتاپ‌ها به نظر می‌رسد بسیاری از نخبگان به کشور بازگشته‌اند.

قلم چیهمچنین تاکید کرد: این تنها تاثیر استارتاپ‌ها بر جامعه نخبه ایرانی نیست، این تغییر باعث شده علاقه‌مندی و انتخاب کنکوری‌ها برای رشته تحصیلی تغییر کند به عنوان مثال سال‌ها بود که رشته‌هایی مانند برق و الکترونیک انتخاب اول برترین‌های رشته ریاضی فیزیک بود؛ اما در یکی دو سال اخیر رشته مهندسی کامپیوتر هم به اولویت‌های برتر بسیاری از آن‌ها تبدیل شده است. یعنی با توجه به رونق کسب و کار استارتاپ‌ها مسیر حرکت بسیاری از دارندگان رتبه‌های بالای کنکور هم تغییر کرده است.

به گزارش ایسنا، در این همایش که با حضور نخبگان و خانواده‌های آن‌ها، اساتید، مسئولان آموزشی و در دانشگاه‌ها، چهره‌های ماندگار علمی، خیرین مدرسه ساز، مسئولان کتابخانه‌ها و اصحاب رسانه برگزار شد، از 130 رتبه تک رقمی و برتر کنکور سراسری 96، همچنین از رتبه‌های زیر 10 ایثارگران به همراه اولیاء آن‌ها با اهدای جوایز قدردانی شد.

همچنین 17 دانش‌آموز نابینا و کم بینا و دارای معلولیت‌های جسمی حرکتی در این جمع حضور داشتند. این دانش‌آموزان با دانش‌آموزان منطقه 3 رقابت کردند و موفق شدند تا رتبه‌های زیر هزار را کسب کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۴۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: خیران مدرسه ساز در این مدت ۹۸۰ میلیارد تومان از تعهدات خود ررا تحقق کردند که بیش از ۵۰ درصد از تعهدات این سنگرسازان علم و دانش است.

ناصر فتحی افزود: نوسازی مدارس استان با حدود ۱۰۰ نفر پرسنل در کنار بیش از ۱۷۰۰ خیر مدرسه ساز در حال ساخت و تجهیز ۴۵۰ طرح آموزشی پرورشی و ورزشی است.

وی گفت: همواره خیران نیکوکار در کنار دولت به ساخت و ساز فضای آموزشی کمک می‌کنند و در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد فضاهای آموزشی استان به صورت صد درصدی و یا کمتر با مشارکت خیران نیک اندیش در حال اجرا است.

ناصرفتحی ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس تحویل دانش آموزان و فرهنگیان استان شود.

دیگر خبرها

  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟